1990-52 31 dec.90-6 ian.1991 Revelion 1991

Posted: 25/04/2011 in 01 Ianuarie 1991, 12 Decembrie 1990, 1990, 1991, Revelion

Multă improvizaţie în acest program, atât în cel tipărit (au folosit multe vigniete din trecut, poze vechi – de pildă, Ştefan Bănică e din 1969 – şi pozele nu au nici o legătură cu textul de alături), cât şi în programul Tv. Ţin minte că am fost cam dezamăgit după acest Revelion, a început târziu, după un film plictisitor,la ora 23, prea multe momente cu trupa Divertis, unele fără sare şi piper (poate că eram eu prea tânăr pentru ele) , ora 00 nu a fost delimitată „clasic”, în direct, printr-un ceas cu ora exactă, ci prin 12 bătăi de gong nesincronizate cu ora exactă. Singurele fotografii din Revelion sunt cele cu crainicii Tv, Carmen Movileanu, probabil şi încă cineva care prezentau Bursa Revelionului , Benone Neagoe care prezenta o parodie a Actualităţilor.  Sper să retrăiţi cu plăcere după 20 de ani acele vremuri entuziaste şi pline de intenţii bune !

1990-52 01

 

Comentarii
  1. Dan spune:

    Te contrazic un pic , din cate imi aduc aminte Divertis a fost foarte tare de revelion !!! In rest , se observa ca de obicei absenteismul programelor de pe programul 2 care ar putea sa ne duca cu gandul ca pe data de 31 s-ar intampla vreun eveniment major in afara de celebrul …Tv Satelit !
    Un punct mare pentru TVR1 care a programar un film foarte bun (Mainile unui strain) culmea american dar si excelentul film pentru copii Poveste fara sfarsit…

    Apreciază

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.