2001-236 (30) Radio România 23-29 iulie 2001

Posted: 15/09/2013 in 07 Iulie 2001, 2001, Radio

Cu scuzele de rigoare, reluăm de unde am rămas.

Sunt dator cu o explicaţie : în anul 2013, dar în mod special în ultimele două luni, cei ce conduc destinele locului meu de muncă au pierdut orice urmă de logică şi m-au împovărat cu atâtea sarcini că nu am mai ştiut pe care să le îndeplinesc şi pe care să le bifez ca rezolvate, făcându-le “din burtă”, bătându-mi joc de mine şi de clienţii noştri. Cel mai bine mi s-a potrivit calificativul de “legumă”, eventual  “sclavul pe plantaţie”. Aveam senzaţia că locul meu de muncă se numeşte “Templul lui Satan”.  Singura mea consolare este că orice putere este vremelnică, şi mai devreme sau mai târziu, va veni un 22 decembrie 1989.

Pe de altă parte, eu sunt ultima promoţie a masteratului “Istoria comunismului în România” Dacă în anul 2012 au fost 10 locuri la buget, anul acesta Universitatea Alexandru Ion Cuza din Iaşi a oferit doar locuri cu taxă pentru aceste masterat, aşa că, fiind doar doi, apoi un înscris, “Istoria comunismului în România” s-a auto-desfiinţat. Cred că şi-au dat seama că deja sunt prea mulţi absolvenţi care îşi vor pune probleme legate de istoria secolului XX, în care eu cred că se află rezolvarea problemelor secolului XXI.

Nu mai fac multe promisiuni, din superstiţie, doar că vor fi mai multe reviste Radio din perioada interbelică (inclusiv două Revelioane Radio). Singura variabilă este timpul meu liber.RR236 01

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.