1982-46 14-20 noiembrie 1982

Posted: 09/12/2014 in 11 Noiembrie 1982, 1982

Pare ciudat, dar am consumat cei 3 Giga oferiţi gratuit de blogul ro1975.wordpress.com, aşa că am început să postez pe un nou blog, ce îmi oferă gratuit alţi 3 Giga. Sper să placă fundalul şi să vă bucuraţi de ninsoarea virtuală, care va fi disponibilă doar până pe 4 ianuarie 2015 (nu mă întrebaţi de ce). Blogul original a ajuns la 1 MILION de vizitatori, lucru pentru care vă mulţumesc ! Sper ca în primăvară să mă ajute cineva şi să upgradez blogul la maximum, pentru a transfera toate fotografiile făcute pe cele două bloguri de pripas şi, să ofer fişiere audio-video în premieră absolută (şi în limitele copy-right-ului Radio-Televiziunii Române) https://arheo2tv.wordpress.com/2014/12/09/1982-46-14-20-noiembrie-1982/

1982-11-14 Coperta 1

 

Comentarii
 1. Casa de Avocatura spune:

  SOMATIE,

  Catre dl. Isache Vasile,

  Buna ziua,

  Prin prezenta SOMATIE, va informam ca suntem un grup de avocati, membri ai Baroului Bucuresti si reprezentam interesele clientilor nostri persoane fizice si juridice, precum: Societatea Romana de Radiodifuziune, Societatea Romana de Televiziune, C.N.A., Uniunea Ziaristilor Profesionisti, Asociatia Jurnalistilor din Romania, ARAIEX (Asociatia Artistilor din Romania), Asociatia Caricaturistilor Profesionisti din Romania, Uniunea Scriitorilor din Romania, Asociatia Umoristilor din Romania, Uniunea Artistilor Plastici din Romania cat si persoane particulare si familiile persoanelor prejudiciate de dumneavoastra – deoarece publicati si difuzati ilegal materiale de presa (ziare si reviste scanate) fara a detine acordul scris al acestor persoane juridice si fizice (acord scris legalizat prin notariat !).

  Prin prezenta SOMATIE va interzicem publicarea/difuzarea in spatiul public virtual a materialelor de presa fara acordul clientilor nostri.

  Incepand de astazi (10.12.2014) aveti la dispozitie trei zile (3 zile !) sa stergeti materialele de presa publicate (ziare si reviste) prin inchiderea site-urilor/blogg-urilor cu acces liber sau cu parola – deoarece faptele dumneavoastra constituie infractiuni penale si vor fi pedepsite conform legilor in vigoare prevazute in Noul Cod Penal/Noul Cod Civil (art. 73, art. 74, art. 79, art. 254)/Legea C.N.A. (art. 34 din Decizia CNA nr. 220/2011).

  In cazul in care nu respectati dispozitiile prevazute in aceasta cerere de somatie, in cel mai scurt timp vom face demersurile pentru trimiterea dumneavoastra in judecata unde vom cere pedeapsa cu inchisoarea cat si despagubiri banesti reprezentand amenzi juridice, daune morale si plata tuturor cheltuielilor de judecata – pentru prejuduciul adus clientilor nostri.

  In incheiere, prin trimiterea catre dumneavoastra a acestei instiintari scrise facem dovada ca noi v-am adus la cunostinta conform procedurilor legale.

  Apreciază

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.