1955 Urzica nr. 10 (134) / 31 mai 1955

Posted: 26/07/2015 in 05 Mai 1955, 1955, Urzica

https://arheo5tv.wordpress.com/2015/07/26/1955-urzica-nr-10-134-31-mai-1955/

Urzica 1955-10 01

Comentarii
 1. Pikima spune:

  Pe nici o revista, dar absolut pe nici una , NU se poate citi continutul. Atunci, eforturile dvs.subt inutile. Deci, ori va facati de urgentā rost de un aparat foto digital performant, poate fi si un smartphone Huawei, Redmi, Samsung , il au toti copiii la scoala , de unde isi posteaza tema online, ori, va lasati de meserie. Nu are nici un rost sa postati pagini din reviste foarte vechi, daca nu se poate citi continutul! Suntem in anul 2020! Doamne ajutā!

  Apreciază

  • tvarheolog spune:

   Din când în când am mai explicat cum trebuie procedat. În funcție de modul de editare WordPress din momentul postării, fotografiile se pot vedea la rezoluție maximă direct sau după cîteva click-uri. Și nici bani nu sunt pentru achiziționarea de spațiu virtual. Fac și eu ce pot.
   Reiau intrucțiunile: 1. VIZUALIZAREA IMAGINILOR LA REZOLUŢIA MAXIMĂ. La început, era simplu, cu un simplu click, fotografia se deschidea la rezoluţie maximă. Apoi, s-a modernizat WordPress-ul şi acum, când vrei să vezi o imagine, se deschide un carusel de imagini, la care , oricât te-ai chinui, nu poţi să vezi fotografia dorită la rezoluţia optimă. Pentru asta trebuie procedat aşa: Se dă click-dreapta pe fotografia dorită şi, din meniul contextual se alege „Open Link in New Tab” . Se merge în fereastra nou deschisă care conţine fotografia dorită şi se dă click pe ceva de genul „Full size is 1826 × 2481 pixels,” ,care se găseşte în partea de sus, imediat sub titlu. Trebuie un mic efort și din partea dumneavoastră !
   Exemplu : https://arheo5tv.files.wordpress.com/2015/07/urzica-1955-10-02.jpg

   Apreciază

  • tedidora spune:

   Multumim frumos! Revistele sunt excelente, continutul este vizibil si va multumim mult de tot pentru ca ne inseninati zilele!

   Apreciat de 1 persoană

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.