Copil de 3 ani și jumătate abuzat de educatoare la grădiniță

Posted: 18/02/2017 in Extra

______ Prietenul Betino31 trece prin clipe grele în aceste zile, așa că voi reposta articolul lui despre abuzurile dintr-o grădiniță bucureșteană, abuzuri la care a fost supus și băiatul său.

Arheologiacopilariei 1.0

Nu aș fi dorit să am și o asemenea postare pe blogul meu, dar gravitatea faptelor de la o grădiniță din București, din sectorul 2, de pe strada Nicolae Apostol nr. 2, adică Școala Gimnazială nr. 41 m-a revoltat peste măsură. Am în cea mai deplină exclusivitate 16 ore de înregistrări. Nu știu cum să le postez aici pe blog pentru că în presă nu pot fi redate toate din lipsă de spațiu, iar doamna educatoare acuză că vorbele ei la adresa copiilor sunt scoase din context. Contextul o arată clar cât timp dedică din programul de lucru copiilor și cât timp dedică activităților extra gen telefoane către cunoscuți, rude sau plecări din clasa unde copii rămân singuri lungi perioade de timp.

Lista de mai jos o postez în exclusivitate și conține numele din clasa doamnei educatoare Rozalia Preda. Presa încă nu are această listă și numele educatoarei. Numele directoarei…

Vezi articolul original 599 de cuvinte mai mult

Comentarii
  1. betino31 spune:

    Multumesc frumos pentru ajutorul acordat si am postat lista pentru ca parintii care au copii in aceea gradinita si la aceea educatoare sa reactioneze pentru ca si copii lor sunt implicati, nu doar al meu.

    Apreciat de 1 persoană

  2. betino31 spune:

    Am reactualizat postarea cu cateva fotografii in exclusivitate foarte interesante privitoare la gradinita. Imagini cu reportofonul si cu jucaria in care a fost montat si imagini cu scene de gradinita foarte frumoase care ar fi de dorit.

    Apreciat de 1 persoană

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.