Santaj


Din noiembrie 2014 s-au liniştit apele la locul de muncă, aşa că am început să-mi iau câte o zi de concediu la mijloc de săptămână. De fiecare dată îmi propuneam să postez cât mai multe pe blog. Dar de fiecare dată se întâmpla ceva negativ: nu era energie electrică toată ziua, nu mergea netul , sau era o zi cu ceaţă grea, bolnăvicioasă care îmi tăia orice poftă de viaţă.  Marţi 11 decembrie 2014 am simţit că se petrece ceva negativ, mi-am anunţat colegii că urmează ceva rău. Iniţial am crezut că este o moarte cu violenţă la morga din apropiere, dar nu era aşa ceva.

Miercuri 12 decembrie 2014- o zi de concediu. În momentul în care voiam să mă apuc de blog, văd un comentariu la ultima postare şi acelaşi text îl primesc şi sub forma unui mail de la adresa casadeavocaturăbb@gmail.com şi id-ul de la mail casa de avocaţi.  Tot Casa de avocatură , cu IP-ul 109.96.140.195 semna comentariul

Comentarii
  1. N spune:

    Si care a fost urmarea pana la urma?

    Apreciază

    • tvarheolog spune:

      Sunt sigur că a fost ideea unuia care se ocupă cu recuperările de imobiliare. Am pus dovezile în postările din decembrie 2014. Dar cred că este în vizorul unui parchet (am sesizat și eu ce am putut ). Și cred că nu se va liniști până nu-și va rupe gâtul. Voi completa la un moment-dat povestea. Oricum, poate fi reconstituită din postările de atunci. Și a trecut exact un an de atunci !

      Apreciat de 1 persoană

Vă pot ajuta cu ceva ... ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.